Ulkoilmapahtumat/ muut tilaisuudet / seurakuntavierailut

Ulkotilaisuuksia on viikottain eri puolilla pk-seutua. Laitan tekstiviestiä niistä päivää ennen. (säävaraus). 

21.12 Hakunilan Joulu.  Joulutapahtuma Hakunilan ostarilla jonne kaikki  Hakunilalaiset tervetulleita. Tarjoilua, lapsille pieni lahja,glögiä ja pipareita jaossa ja musiikkia ja sanomaa Taivaasta.  Musiikissa srk.n kuoro, Kari Laamanen ja Tuomas Tarkkasen Owm-ryhmä.  Tilaisuus kestää koko päivän iltaan asti. Tapahtuma tehdään yhteistyössä Hakunilan ev.lut kirkon ja Hakunilan kotikirkon kanssa. Tervetuloa mukaan.

 

Alla  kauden 2020 tapahtumista: 

Vuoden 2020 kesän  tapahtumat on esivalmistelussa. Hakunila Day on kesäkuun alussa ja syksymmällä on Myyrmäki Day sekä Espoo Gospel-päivä yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Lisäksi Ex-criminal day on syyskesällä Lahdessa, tarkka päivä auki. 

Juhannuksena on isompi tapahtuma Hakaniemessä, Tokoinrannan Juhannus, Summer in the City-tapahtuma. Mukana sanaa julistamassa Raimo Rahnasto, Aki Miettinen, Esa Heiska, Mauno Järvinen, Heikki Lindqvist, Jussi Mäkelä, Jani Lindroos,Mauno, Mika Hiltunen, Ali Niemelä ym. sekä musiikissa Jukka Tolonen ja Kari Laamanen.  1000 hengen teltta  ja ruokateltta 200  hengelle joten tilaa riittää. Juhla on kaksipäiväinen  klo 12-21. Mexicon ruokaa grillistä, makkaraa ja juhannuskahvit. 

Radio Deissä alkaa uusi ohjelma vuodenvaihteessa jonka sisältöä tehdään parhaillaan. Studiossa Lauri Johansson ja Ali Niemelä haastattelevat mielenkiintoisia vieraita, vankilastooreja miten elämä muuttui synkkyydestä iloon.  Tervetuloa kuulolle. Ohjelma tulee ulos 3 kertaa viikossa.