Ulkoilmatapahtumat ja muut tapahtumat

Cityn tiimi liikkuu pk-seudulla viikottain eri paikoissa lännen Paalutorilta aina idän Mosaiikkitorille.  Vain ”isommat” tapahtumat ilmoitetaan tällä sivustolla.   

30.5 klo 12-16 Ylämalmintori. Musiikkia ja todistuksia. Tervetuloa mukaan. Mukana Jukka Tolonen, Jonathan Paaso, Lauri Johansson, Pertti Hottinen ym. 

8.6 klo 11-16 Myyrmäki Day, Myyrmäki Paalutorilla yhdessä Liesikappelin kanssa. Musiikki Jukka Tolonen ja Hannele Ahtinen sekä Jippii-kuoro. Mukana seurakunnan pastorit Päivi ja Heikki Tyrni sekä koko seurakunta palvelemassa ja kertomassa evankeliumia lauluin ja todistuksin.

15.6.2019  klo 11-15 Hakunila Day,  Hakunilan ostari yhdessä Hakunilan kotikirkon ja Hakunilan Ev.lut.seurakunnan kanssa. Mukana Lauri ”Late” Johansson, Jukka Tolonen, Jonathan Paaso ja Timo Tuppurainen. Mukana seurakunnan musiikkivoimat Kyösti Lindemanin johdolla ym. Lapsille on pomppulinna ja yleisölle kahvitarjoulu lettujen kera. Mukana myös venäläisten ryhmä musiikissa. Tervetuloa. 

13.7 klo 12-18 ”Summer in the City”-kesätapahtuma. Vaasanaukio. Musiikkia ja todistuksia. Mukana Jukka Tolonen, Kari Laamanen, Jussi Taipalus, Ilpo Salo & Band, Aleksander Turovski, Lauri Johansson, ym. Kahvia avotulilta koko Kallion väelle pienen purtavan kera. Tervetuloa hyväntuuliseen tapahtumaan kohtaamaan tuttuja ja tuntemattomia sekä kuulemaan todistuksia Jumalan muuttavasta voimasta.

10-11.8.2019  Ex-criminal Day Lahti 2019  klo 12-18  Lahden keskustassa. Yhteistyössä Lahden hsrk, Lahden Ev.lut seurakunta, Babtistilähetys Lahti  ja muut Lahden  alueen toimijat. Sunnuntaina on seurakunnassa, Kiveriönkatu 1, vielä kaksi tilaisuutta, klo 11 ja 14,  jossa myös ECD aiheinen sisältö. Tervetuloa molempina päivinä mukaan.  Mukana paljon ex-krimejä ympäri Suomea, tuttuja ja tuntemattomia…