Ulkoilmatapahtumat, konsertit ja Pasila-illat

Pasilassa Junailijankuja 3, torstai 18.4 klo 18.00 rukousilta. Musiikissa Jukka Tolonen. Tilaisuus on tarkoitettu myös  talon (tukiasuntola) asukkaille. Tarjolla kahvia, mehua ja grilliruokaa. Tervetuloa. 

17.4 Tikkuraitti 

19.4 Vaasanaukio 

20.4 Lanunaukio Lahti

25.4 Myyrmäki Paalutori

27.4 Alamalmintori 

1.5  Vapputapahtuma Helsinki Vaasanaukio. Aleksander Turovski ym musiikissa. 

8.5 klo 18.30 Lahti, Heavenly Gospel evening. Ristinkirkko, Kirkkokatu 4, keskellä Lahtea. Gospelmusiikkia ja Ecd-asiaa. Musiikissa Jukka Tolonen piano, Timo Tuppurainen kontrabasso ja Jonathan Paaso kitara ja laulu. Illassa myös Ali Niemelän todistus ja asiaa Lahden työstä.

24.5 klo 18.00 Nastolan kirkko, Kukkastie 18,  rukousilta ja musiikkia. Jukka Tolonen, Timo Tuppurainen  ja Jonathan Paaso. Ilta on osa ”Lahti rukoilee”- iltoja ja tässä illassa teemana Ex-criminal day Lahti. Lyhyt todistus Ali Niemelä.

8.6 klo 11-16 Myyrmäki Day, Myyrmäki Paalutori yhdessä Liesikappelin kanssa. Musiikki Jukka Tolonen ja Hannele Ahtinen sekä Jippii-kuoro. Mukana seurakunnan pastorit Päivi ja Heikki Tyrni sekä koko seurakunta palvelemassa ja kertomassa evankeliumia lauluin ja todistuksin.

15.6.2019  klo 11-15 Hakunila Day,  Hakunilan ostari yhdessä Hakunilan kotikirkon ja Hakunilan Ev.lut.seurakunnan kanssa. Mukana Lauri ”Late” Johansson, Jukka Tolonen, Jonathan Paaso ja Timo Tuppurainen. Mukana seurakunnan musiikkivoimat Kyösti Lindemanin johdolla ym. Lapsille on pomppulinna ja yleisölle kahvitarjoulu lettujen kera. Tervetuloa. 

13.7 klo 12-18 ”Summer in the City”-kesätapahtuma. Vaasanaukio. Musiikkia ja todistuksia. Mukana Jukka Tolonen, Kari Laamanen, Jussi Taipalus, Ilpo Salo & Band, Aleksander Turovski, Lauri Johansson, ym. Kahvia avotulilta koko Kallion väelle pienen purtavan kera. Tervetuloa hyväntuuliseen tapahtumaan kohtaamaan tuttuja ja tuntemattomia sekä kuulemaan todistuksia Jumalan muuttavasta voimasta.

10-11.8.2019  Ex-criminal Day Lahti 2019  klo 12-18  Lahden keskustassa. KESÄN YKKÖSJUTTU! Yhteistyössä Lahden hsrk, Lahden Ev.lut seurakunta, Babtistilähetys Lahti  ja muut Lahden  alueen toimijat. Sunnuntaina on seurakunnassa, Kiveriönkatu 1, vielä kaksi tilaisuutta, klo 11 ja 14,  jossa myös ECD aiheinen sisältö. Tervetuloa molempina päivinä mukaan.  Mukana paljon ex-krimejä ympäri Suomea, tuttuja ja tuntemattomia…