Ulkoilmatapahtumat 2018

Teemme  pieniä ja isoja  ulkotapahtumia  eri puolilla Helsinkiä ja jonkinverran Vantaalla sekä Espoossa. Vuodessa  järjestämme  n. 70 erilaista tapahtumaa. 

Listalla on vain osa tapahtumista, osaan ilmoitan tilaisuudet vain tekstarilla tiimiläisille joten listalla vain isommat jutut. 

Rukousillat on Pasilassa torstai-iltaisin. Ne  ilmoitetaan täällä  ja tekstiviestillä  jos tilaisuus pidetään.  Tilaisuuksiin on kaikilla vapaa pääsy ja jokainen tervetullut. 

Vuonna 2018 on tapahtumia Vaasanaukiolla, Myllypurossa, Tikkurilassa, Myyrmäessä,Tammistossa, Lentoasemalla,  Malmilla, Kaivopuistossa, Vuosaaressa, Espoonlahdessa, Tapiolassa, Hakunilassa, Kannelmäessä, Kauppatorilla, Martinlaaksossa, Narinkkatorilla, Alakivenlahdessa, Rautatientorilla, ym. 

22.5 Martinlaakso

23.5 Aviabulevardi

24.5 Myllypuro

26.5 Mosaiikitori Vuosaari

28.5 Koivukylä

29.5 Tikkurila

30.5 kauppatori Hki

31.5 Paalutori 

16.6   Hakunila Day yhdessä Hakunilan kotikirkon ja Kirkon kanssa evankeliumia koko Hakunilan väelle…tilaisuus on Hakunilan ostarilla. Musiikissa Jukka Tolonen, Olli Härkönen, Jonathan Paaso, Oskar Vilkevuori  sekä seurakunnan kuoro. Lapsille pomppulinna. Kahvia ja muuta hyvää tarjolla koko Hakunilan  väelle. Tervetuloa mukaan!

 

17.6 klo  12-17 Merimoto Kaivopuisto Helsinki . Sunnuntaitilaisuus joten väkeä liikkeellä hyvin ja musiikki Jukka Tolonen ja Oskar Vilkevuori ym.  Tule mukaan kohtaamaan ihmisiä kauniiseen Kaivarin rantaan….

23-24.6 Kauppatorin Juhannus Helsinki…iltatilaisuus noin klo 18 ja eteenpäin. Keskikesän huippujuttu keskellä Helsinkiä…musiikki ala Jukka Tolonen ym 

4.8 klo 12-18   Ex-criminal Day Helsinki Vaasanaukio. Kesän ykkösjuttu …  Mukana tänä vuonna paljon uusia  miehiä ja naisia joilla hyvin rankka rikostausta…tule kuulemaan todistuksia miten Jeesus muuttaa vangin elämän. Mukana myös ”konkarit”  Lauri Johansson ja Jukka Tolonen.  Tilaisuus on keskellä Kallio Block Partya joten kuulijoita riittää…

6-12.9 Heavenly Colours Gospel week ;  ruskanajan  evankeliointiviikko Ylä-Lapissa,  Saariselältä aina  Pohjois-Norjaan asti. Yhteistyössä Ivalon Helluntaisrk ja musiikissa Jukka Tolonen ja sanassa  Ali Niemelä ja Veikko Kivimäki.  

 

 

 

 

 

 

 

17.9 klo 14-20 Vaasanaukio, asunnottomien yö tilaisuus…kaikki mukaan kansalliseen asunnottomien yö-tapahtumaan. Musiikkia ja evankeliumia Helsingin yöhön…