Ulkotapahtumat/rukousillat/ 2018

Teemme  pieniä ja isoja  ulkotapahtumia  eri puolilla Helsinkiä ja jonkinverran Vantaalla sekä Espoossa. Joka vuosi  järjestämme  n. 80-90 erikokoista tapahtumaa jossa soitamme ja laulamme hengellisiä lauluja sekä julistamme Sanaa. Isommat tapahtumat teemme yhteistyössä paikallisen seurakunnan kanssa ja työalue on laajentunut tällä hetkellä koko Suomeen aina Lappia myöten.  Rukousillat on Pasilassa yleensä torstai-iltaisn   ja ne on ilmoitettu täällä jos tilaisuus pidetään. 

Vuonna 2018 on tapahtumia Vaasanaukiolla, Myllypurossa, Tikkurilassa, Myyrmäessä,Tammistossa, Lentoasemalla,  Malmilla, Kaivopuistossa, Vuosaaressa, Espoonlahdessa, Tapiolassa, Hakunilassa, Kannelmäessä, Kauppatorilla, Martinlaaksossa, Narinkkatorilla, Alakivenlahdessa, Rautatientorilla, ym. 

29.3 klo 17.00 Pasila ilta. Pääsiäisjuhlakokous, ruokaa ja juomaa sekä music ala Jukka Tolonen, Jonathan Paaso sekä Olli Härkönen. Sanassa yllätysvieras Lahdesta. Kaikki mukaan ja Juniksen jengi mukana koko talon voimin.. 

30.3 klo 13-16 Tikkuraitti Tikkurila 

19.5   Malmi päivä…kaupparaitti Ylämalmintorilla koko päivän tapahtuma. Musiikki Jukka Tolonen ym 

16.6   Hakunila Day yhdessä Hakunilan kotikirkon ja kirkon kanssa evankeliumia koko Hakunilan väelle…tilaisuus on Hakunilan ostarilla.

10.6   Merimoto Kaivopuisto Helsinki. Sunnuntaitilaisuus joten väkeä liikkeellä hyvin ja musiikki Jukka Tolonen ja Oskar Vilkevuori ym 

23-24.6 Kauppatorin Juhannus Helsinki. Keskikesän huippujuttu keskellä Helsinkiä…musiikki ala Jukka Tolonen ym 

4.8     Ex-criminal Day Helsinki Vaasanaukio…kesän ykkösjuttu keskellä Block Partya.

6-12.9 Heavenly Colors Gospel week ;  ruskanajan  evankeliointiviikko Ylä-Lapissa  Saariselältä Pohjois-Norjaan.  Yhteistyössä Ivalon Helluntaisrk ja musiikissa Jukka Tolonen.   malli-2-Heavenly-colours-A3

17.9    Asunnottomien Yö,  Vaasanaukio …kansallinen asunnottomien ilta ja yö-tapahtuma  jossa Cityn tiimi mukana evankeliumin asialla.