Ulkoilmapahtumat/ excriminals radio-ohjelma / Tokoinrannan juhannus

Ulkotilaisuuksia on eri puolilla pk-seutua joulukuussa. Laitan tekstiviestiä niistä päivää kahta ennen tilaisuutta.   

19.12 klo 18.00 Pasila, Juniksen asukkaille ja cityn tiimille pikkujoulujuhlat.  Evankeliumia ja musiikkia hyvän grilliruuan kera. Musiikki J.Tolonen. 

21.12  klo 13-16 Hakunilan Joulu.  Joulutapahtuma Hakunilan ostarilla jonne kaikki  Hakunilalaiset tervetulleita. Tarjoilua, lapsille pieni lahja, glögiä ja pipareita jaossa ja musiikkia ja sanomaa Taivaasta. Tilaisuus kestää koko päivän iltaan asti. Tapahtuma tehdään yhteistyössä Hakunilan ev.lut kirkon, Hakunilan kotikirkon sekä Citymissionin kanssa. Tervetuloa kaikki mukaan.

 

Alla  kauden 2020 tapahtumista: 

Vuoden 2020 kesän  tapahtumat on esivalmistelussa. Hakunila Day on kesäkuun alussa ja syksymmällä on Myyrmäki Day sekä Espoo Gospel-päivä yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Lisäksi Ex-criminal day on syyskesällä Lahdessa, tarkka päivä auki. 

Juhannuksena on  tapahtuma Hakaniemessä, Tokoinrannan Juhannus.  Mukana sanaa julistamassa Raimo Rahnasto, Aki Miettinen, Esa Heiska, Mauno Järvinen, Heikki Lindqvist, Jussi Mäkelä, Jani Lindroos, Mauno, Mika Hiltunen, Ali Niemelä ym. Musiikissa Jukka Tolonen, Kari Laamanen, Kyösti Lindeman, Leif Bollström, Oskar Vilkevuori. 1000 hengen teltta  ja ruokateltta 200  hengelle joten tilaa riittää. Juhla on kaksipäiväinen, päivästä iltamyöhään, klo 12-22 tai vieläkin myöhempään…jos ei nukuta niin jatketaan vaikka koko yö.  Ruokaa grillistä, makkaraa ja juhannuskahvit. Tapahtuma on ensimmäistä kertaa ja päiviin voi tulla vielä lisää puhujia ym. muita muutoksia sekä muuta toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Tervetuloa ja koko Helsingin väki kutsuttu mukaan. 

  

Radio Deissä alkaa uusi ohjelmasarja, Excriminal´s , helmikuussa,  jonka sisältöä tehdään parhaillaan. Studiossa Lauri Johansson ja Ali Niemelä haastattelevat mielenkiintoisia vieraita, vankilastooreja, sekä todistuksia miten elämä muuttui synkkyydestä iloon. Tervetuloa kuulolle. Ohjelma tulee ulos kerran viikossa ja pari uusintaa.  Ohjelman pituus on noin 30-45 minuuttia kerralla. 

Kuvassa Mika Hiltunen puhuu Ex-criminal day-Helsinki tilaisuudessa ja on myös järjestämässä Tokoinrannan Juhannusta. Hän on Lahden Hsrk.n vanhimmistoveli ja vankilaevankelista.