Alin blogi

Sotaa vai rauhaa ?

Uskova ihminen on erikoisessa tilassa. Sydämeen Herra lupaa rauhaa mutta toisaalta ollaan myös sotilaita ja elämä on sotapalvelusta. Tullessaan taloon Raamattu kehoittaa toivottamaan rauhaa ja jos siellä on rauhan lapsi (uskova veli tai sisar) niin rauha lepää hänen päällänsä. Jos ei, rauha palaa toivottajalle.  Hommahan on todella yliluonnollinen ja kerran olen konkreettisesti kokea miten rauha palasi ylleni kun henkilö ei ollut uskova.

Uskova voi kokea jumalan armosta monenlaisia asioita ja ne vahvistaa myös uskoa. Toki sielunvihollinen myös toimii maan päällä ja osa näistä kokemuksista tulee tästä pimeyden lähteestä. Minulla on vuosien kokemus siitäkin kun huumehommissa sain kohdata mitä ihmeellisimpiä juttuja. Otin sen kouluna ja ei se missään nimessä mitään kivaa ollut ja niitä juttuja ei kestä jos Herra ei varjele.

Mutta Jumalan rauha on yksi suurimmista lahjoista joita ihminen voi maan päällä kokea. Vain elävässä uskossa voi sen saada, koska Pyhä Henki on vuodatettu sydämiimme Jumalan armosta uskon kautta.  Ja vieläpä sitä voi jakaa siunauksena veljille ja sisarille niinkuin alussa kirjoitin.

Rauhallista Vuotta 2019

 

Ali

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *