Ajankohtaista Cityn työstä…

 Vuonna 2018 jatkamme työtä entiseen malliin ja monia tilaisuuksia  on taas edessäpäin.  Uutena on nettievankeliointi ja uudet, omat nettisivut  ovat valmiina keväällä 2018. Ulkoilmatapahtumat, Ex-criminal day päivät,  materiaalityö ja rukousillat pyörii mutta tämä ”alue” on odottanut aikaansa. Sivuille tulee  ihan ”tavallisten ihmisten”  todistuksia uskoontulosta, videoita, kirjoja ym. Mukana on tiimiläisiä jotka ovat olleet vuosia mukana Cityn työssä.  Tähän ”nettityöhön” panostamme jatkossa entistä  enemmän ja ulkotilaisuuksissa ohjaamme ihmisiä tälle sivustolle jakaen flyereitä ja infoa sivustosta.  

Pasilassa jatkamme rukousiltoja joihin kaikki ovat tervetulleita. Tilaisuudessa käy talon väkeä joten se on myös evankelioiva tilaisuus. 

Työmme tarkoitus kaikessa on kertoa evankeliumia kaikin keinoin ja kaikilla foorumeilla, materiaalein, suorat kohtaamiset ja sekä nettisivujen kautta.

Muistakaa työtämme rukouksin,

Kiitos ja siunausta,  T.  Ali

 

Alla pari linkkiä. Jutun  kansikuva on Pasilasta, Juniksen pihasta. Alempana Ex- Criminal Day linkki jossa asiaa ECD päivästä ja vanhoja videoita.

http://www.ruutupaperi.fi/Karas-Sana_Oy/Sana_42-2017-hep         linkki  Sana-lehden juttuun. Tarina on  sivulla 14-15.

 

http://www.citymission.fi/excriminalday/index.php                     Tässä linkki Ex Criminal day sivulle ja sivustoa päivitetään parhaillaan.