Ajankohtaista ja Ex-criminal Day 2018

 Vuonna 2018 jatkamme työtä entiseen malliin ja monia tilaisuuksia  on taas edessäpäin.  Uutena on nettievankeliointi ja uudet  https://www.evankelista.fi/ovat nyt valmiit. Ulkoilmatapahtumat, Ex-criminal day päivät, materiaalityö ja rukousillat pyörii mutta tämä ”alue” on odottanut aikaansa. Sivuilla on  ”tavallisten ihmisten”  todistuksia uskoontulosta, videoita, raamattuja ym. Mukana on tiimiläisiä jotka ovat olleet vuosia mukana Cityn työssä.  Tähän ”nettityöhön” panostamme jatkossa entistä  enemmän ja osoitetta on hyvä jakaa uskosta osattomille. 

Vuoden 2018 Ex-criminal Day on Helsingissä, Vaasanaukiolla, la. 4.8 klo 12-18….Mukana paljon vankeja ja ex-vankeja jotka ovat saaneet Jumalan armon ja elämään  on tullut ilo ja vapaus…

http://www.citymission.fi/excriminalday/index.php   Linkki Ex-criminal Day sivulle…

Tänä vuonna on paljon uusia uskoontulleita veljiä ja siskoja jotka eivät aikaisemmin ole olleet mukana päivässä mutta myös vanhat  tutut eli Late, Jukka , Jari , Jaara, Leiffi, Jaana ja Jussi, Lasse  ja monia monia muita.  

EX Criminal Day2018

Musiikkia, julistusta,  ihmisten kohtaamisia evankeliumilla sekä yhdessäoloa…ainutlaatuinen päivä jälleen. Tapahtuma on keskellä ”Kallio Block partya”  joten katsojia ja kuulijoita riittää ja sehän on tärkeintä,  että syntinen saa kuulla ilosanoman ja tehdä ratkaisun Kristuksen puoleen. 

Teemme tapahtumasta koostevideon kahdella kameralla ja ne toimitetaan Suomen ja Ruotsin vankiloihin. Tervetuloa mukaan…

Työmme ydintehtävä on kertoa evankeliumia kaikin keinoin ja kaikilla foorumeilla, materiaalein, suorat kohtaamiset, ulkotapahtumat sekä nettisivujen kautta. 

Muistakaa työtämme rukouksin,

Kiitos ja siunausta,  T. Cityn Tiimi

Alla pari linkkiä. Jutun  kansikuva on Pasilasta, Juniksen pihasta. Alempana Ex- Criminal Day linkki jossa asiaa ECD päivästä ja vanhoja videoita.

http://www.ruutupaperi.fi/Karas-Sana_Oy/Sana_42-2017-hep         linkki  Sana-lehden juttuun. Tarina on  sivulla 14-15.